english version

functioneel ontwerp en klikmodellen

Met een goed plan onder de arm loopt alles een stuk soepeler. Vandaar dat we ieder project voorbereiden, de juiste technieken kiezen, vooronderzoek doen naar haalbaarheid en zorgen dat er geen verassingen meer zijn voor we beginnen. Met een goed projectplan zijn soms ook subsidies mogelijk voor uw webproject.

Zeker bij grote en middelgrote websites is een functioneel ontwerp geen luxe. Iedere pagina moet beschreven worden om te voorkomen dat we bij de realisatie van de website voor onverwachte problemen komen te staan. Een goed geschreven functioneel ontwerp is ook een perfecte leidraad voor de vormgever. Alle knoppen zijn beschreven, dus worden ze ook ingepast in het ontwerp.

In sommige gevallen is het maken van een klikmodel een goede methode om te beoordelen of het eindproduct gebruikersvriendelijk zal worden. Voorkomen dat uw bezoekers verdwalen in uw website is een stuk efficiënter dan genezen.

Het technische ontwerp is meestal een intern document. Door aan het begin van een project alle technische randvoorwaarden in beeld te brengen kunnen we in de productiefase sneller werken. We vallen u niet onnodig lasig met beslissingen op technisch gebied. Een enkele keer wordt er afgestemd met uw IT specialisten als er moet worden gekoppelt met uw eigen infrastructuur.