english version

statistieken

Op harde cijfers kan je sturen. Krijgen we genoeg bezoekers? Welke onderwerpen in de website zijn het best bezocht? Haken bezoekers af op een bepaald punt in de bestelprocedure? De bezoekersstatistieken van uw website vormen de basisinformatie voor aanpassing of verandering van uw strategie.

 

google analytics

Bij ieder goed hosting abonnement is een statistiekenpakket inbegrepen. Toch kan het soms raadzaam zijn een apart pakket aan uw website toe te voegen. Google Analytics is een gratis maar zeer compleet pakket, waarmee u de bezoekers aan uw website goed in kaart kan brengen en eventueel uw website hierop bij kan sturen.

Wij verzorgen voor u de installatie van Google Analytics. U krijgt uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Wij kunnen u wegwijs maken met de basics van het pakket.

rapportage en advies

Het lezen van de statistieken kan soms lastig zijn. Het op de juiste manier uitleggen van de cijfers en conclusies trekken over het gebruik van uw site vergt enige oefening. Wij hebben ruime ervaring in het beoordelen van dergelijke grafieken en cijfers.

Op basis van de opgeslagen cijfers verzorgen wij op aanvraag regelmatige of incidentele rapportage en adviezen. Vaak gaat dat samen met zoekmachine optimalisatie of onderhoud en aanpassing van uw website.