english version

website onderhoud

Onderhoud, het stiefkindje van het internet. En geheel onnodig. Het onderhouden van een website is tegenwoordig kinderlijk eenvoudig. Op basis van onze ervaring en die van onze klanten hebben we een eigen onderhoudsysteem, InSide Edit, ontwikkeld. Met InSide Edit bieden we u alle vrijheid om uw website up-to-date te houden op een makkelijke manier.

Naast onderhoudsystemen is het ook mogelijk het onderhoud van uw website bij ons neer te leggen op contractbasis. U stuurt ons de gewenste wijzigingen en wij zorgen dat ze vlot worden verwerkt.

 

ons cms: INSIDE EDIT V3

Ons gebruikersvriendelijke en flexibele systeem voor het onderhoud van websites waarbij de structuur van de informatie vrij uitbreidbaar is terwijl de vormgeving van uw website gegarandeerd blijft.

U kan zelf nieuwe inhoud toevoegen of aanpassen in nagenoeg ieder deel van uw website. Van een kleine tekstcorrectie tot en met het toevoegen van hele pagina's. Knip en plak uw nieuwe teksten vanuit Word en upload uw illustraties, alles via uw favoriete browser.

Illustraties en downloadables zijn door u zelf te beheren via het bestandbeheer. Waar nodig kunnen aan de website gekoppelde databestanden worden geëxporteerd in verschillende bestandsformaten waaronder XML en Excel.

Meertalige websites worden goed ondersteund door InSide Edit. Zelfs andere alfabetten zijn geen probleem. We hebben inmiddels goede resultaten met websites in het Russisch, Chinees en Arabisch. Een meertalige website kan zowel synchroon als asynchroon worden opgebouwd in een onbeperkt aantal talen. Zo kan u een beknopte versie van uw website aanbieden in een vreemde taal terwijl een andere taalversie van uw website uitgebreider is.

InSide Edit biedt de mogelijkheid om zoekwoorden, paginatitels en beschrijvingen toe te voegen aan iedere afzonderlijke pagina voor iedere taal, om in te spelen op de wensen van moderne zoekmachines. Ook het gebruik van zoekmachine vriendelijke URL's behoort tot de mogelijkheden.

Zijn er verschillende mensen met het onderhoud belast? Via gebruikersbeheer kunt u toegang geven aan meerdere personen en deze toegang desgewenst beperken tot specifieke onderdelen van de website. U ziet altijd wie er online is in het systeem en er is een mogelijkheid interne systeemberichten te plaatsen. Een logboek houdt automatisch bij wie wat heeft gedaan. Een back-up maken van de website of een oudere versie van de website terugzetten is mogelijk via het back-upsysteem.

InSide Edit wordt op maat gesneden voor de klant zodat er geen ongebruikte functies inzitten. Alle onderdelen van het systeem worden via een online helpsysteem uit de doeken gedaan. InSide Edit zelf is in het Nederlands en het Engels beschikbaar. Meer talen leveren wij op aanvraag.

Al met al is InSide Edit V3 een zeer volwassen systeem voor de veeleisende gebruiker met een bijzonder vriendelijk prijskaartje. Meer weten? Neem contact met ons op of bezoek www.inside-edit.nl.