english version

onze werkwijze

Voordat we één letter schrijven, één bit coderen of één pixel ontwerpen willen we graag weten wat ú drijft. Wat doet uw organisatie en hoe? Wat voor rol speelt automatisering op dit moment in uw bedrijf? Wat zijn uw wensen en waar ziet u de kansen op het internet? Hoe liggen de verantwoordelijkheden intern? Wat doen uw concurrenten goed en fout? Wat is de gewenste levertijd en het beschikbare budget? De beste manier om hier achter te komen is tijdens een persoonlijk gesprek.

 

planning & concepting

Als het doel en de omvang van de opdracht duidelijk zijn, maken wij een beknopt plan van aanpak en bijbehorende prijsindicatie of offerte. Afhankelijk van de wensen volgt dan een uitgewerkt advies en voorstellen voor vormgeving, inhoud en onderhoud. Pas als alle voorstellen akkoord zijn en alles er op papier perfect uitziet, wordt begonnen met de feitelijke uitvoering van het project. Zo voorkomen we dat we belangrijke dingen over het hoofd zien.

 

uitvoering

Tijdens de uitvoeringsfase worden alle onderdelen van de website gemaakt. Niet alleen de vormgeving en de techniek, maar ook eventuele teksten, vertalingen en foto's. Al deze materialen worden ter goedkeuring voorgelegd. Natuurlijk krijgt u tijdens de uitvoering regelmatig de mogelijkheid om over onze schouder mee te kijken. Het is altijd een prachtig gezicht om een website tot leven te zien komen en dat willen we graag met u delen.

 

oplevering en onderhoud

Als alle onderdelen van de website uitgevoerd zijn wordt het tijd om te lanceren. Maar dan begint ook voor u een belangrijke taak zoals het beantwoorden van e-mail, het bijwerken van nieuwspagina's en dergelijke. Waar nodig worden uw medewerkers door ons opgeleid voor dit onderhoud.

 

Meer weten over de beste manier om úw internet project aan te pakken? Neem nu contact met ons op!