Voor de twee belangrijkste productlijnen van Meesterstukadoor Raquel Rodríguez waren luxe brochures nodig als ondersteuning bij de marketing. Het ontwerp, de inhoud en de uitvoering van de brochures moeten helpen de aansluiting te vinden met klanten uit het hogere marktsegment.

Om de luxueuze atmosfeer en hoge kwaliteit van de gepresenteerde producten over te brengen zijn de productbrochures gedrukt op zwaar papier en verfraaid met spotlak. Ze ondersteunen en complementeren de webpresence van het bedrijf en voegen een tastbaar element toe aan het marketingmateriaal.

Deze vierkante brochures met wikkelvouw stralen elegantie en verfijning uit. De combinatie van weelderig dik papier en een afgewerking met mat gelaminaat beschremen de brochures en zorgen voor een  gevoel van luxe. De aantrekkingskracht van de brochures wordt verder versterkt door het gebruik van hoogglans spotlak, die de subtiele details van het ontwerp accentueert en een verbinding legt met het product.

 

Omslag, achterkant en voorkant van de Waterproof stucco brochure. Zowel de druppels op het waterdichte stucwerk (rechts) als het patroon van de roos (midden) zijn voorzien van hooglans spotlak om een effect van water te verkrijgen en deze elementen extra op te laten vallen.

Binnenin bevatten beide brochures prachtige projectfotografie en goed geschreven teksten. Samen met de brochures werd een nieuwe versie van het visitekaartje ontworpen en gedrukt met dezelfde stijl en druktechnieken.

Projectdetails

Branch: Bouw
Diensten: Brochure, Print
Kenmerk: Luxe drukwerk

Meer over Drukwerk

Als ontwerpers houden we natuurlijk van alles wat gedrukt is. Van een eenvoudige visitekaart tot hoogglanzende brochures. Of heeft u een logo en huisstijl nodig?

Lees meer over grafisch ontwerp en drukwerk of neem nu contact met ons op.