Meesterstukadoor Raquel Rodriguez Puebla biedt luxe, op maat gemaakte, muurafwerkingen voor projecten in het hoogste marktsegment, waarbij creativiteit, vakmanschap en kwaliteit de kernwaarden zijn.

Logo, kleurgebruik en de klassiek ogende typografie van de nieuwe huisstijl leggen een relatie met de historische achtergrond van Raquel’s ambachtelijke werkwijze.

Om de hand van de maker in de huisstijl te weerspiegelen, is een logo ontworpen op basis van Raquel’s makersmerk. Een makersmerk of monogram is een korte handtekening die ambachtslieden, zoals beeldhouwers en stukadoors, traditioneel achterlaten op hun werk.

Op de achterkant van het visitekaartje is een sgraffito afgebeeld. Het patroon is vervolgens met spotlak bedrukt om dieptewerking te verkrijgen en een relatie te leggen met het ruimtelijke aspect van deze unieke pleistertechniek.

Detail van een 4,5 meter hoge sgraffito muurschildering met onderaan Raquel’s makersmerk.

Projectdetails

Branch: Bouw
Diensten: Logo, Visual identity
Kenmerk: Grafisch ontwerp, Templates

Meer over Strategie

Bent u op klaar om de volgende stap te zetten in het verbinden met uw doelgroep? We hebben al veel organisaties geholpen bij hun eerste stappen in het verbeteren van hun communicatie en visuele identiteit.

Lees meer over hoe we u kunnen helpen te komen waar u wilt zijn of neem contact met ons op.